mobielkoopjes

Wat is Mobiel koopjes

Spy-GadgetsMobielkoopjes heeft een van de meest unieke en uitgebreide assortimenten van Nederland. Zo kunnen ze bijvoorbeeld maar liefst 200 hoesjes of 600 unieke producten leveren voor een telefoon. Mobielkoopjes leveren producten voor merken als Samsung, Apple, LG, HTC, Sony, Acer, Blackberry, Nokia, Sony Ericsson, Huawei en Sagem.

Het assortiment bestaat uit hoesjes, hardcases, opladers, autoladers, datakabels, headsets, stylus pennen, bluetooth headsets, frontjes, covers, prepaid simkaarten, geheugen en ga zo maar door.

Spygadgets

Naast telecom producten richten zij zich ook op de nieuwste gadgets en technologische snufjes. Zo hebben ze een breed assortiment aan spygadgets en krijgen bijna elke maand wel nieuwe gadgets erbij. Wil jij een kijkje nemen in hun producten assortiment van spygadgets klik hier.  Mobielkoopjes is al sinds 2007 actief op het internet en groeien nog steeds met de dag. Dit bedrijf zal er naar streven een van de grootste van Nederland te worden en dat kan doordat zij altijd netjes hun spullen leveren.

Bestelling

Als u iets bestelt hebt op hun website dan zal de bestelling dezelfde dag nog worden verzonden. Daarnaast staan ze je altijd netjes te woord als je vragen hebt over hun producten en nemen zij altijd netjes de tijd om je te helpen als je ergens niet uit komt. Kortom hun klantvriendelijkheid is een dikke 10 waard.

Assortimentassortiment

Tevens ontwikkeld Mobielkoopjes unieke webwinkel-software om het ‘digitale webwinkelen’ in Nederland te verbeteren. Ze hebben meer dan 10.000 producten in hun assortiment en er komen dagelijks meerdere producten bij. Mobielkoopjes zal dus dagelijks groeien in hun assortiment. Het team van Mobielkoopjes heeft een brede kennis en ruime ervaring met gsm-producten/IT-producten.Order pick timeSpy Gadgets

Het team van Mobielkoopjes is in staat een gemiddelde order-pick-time van 1.4 minuten te realiseren. Dit is aardig knap uit een assortiment van duizenden producten. Deze lage “order-pick-time” hebben zij kunnen realiseren door een praktisch systeem te ontwikkelen die custom made is voor gsm producten. Mobielkoopjes zijn in staat 99,8% van de gevallen de bestellingen op tijd te versturen. Als dit niet lukt dat zullen zij hierover communiceren met de klant. Bestelt u iets voor 19.30 uur dan wordt de bestelling dezelfde avond nog verzonden en in 98,1% van de gevallen heeft u de bestelling de volgende dag in huis!

Verzendkosten

Spy Gadgets

De verzendkosten zijn ook standaard en erg laag namelijk €1,76 per bestelling. Dit kunnen weinig bedrijven realiseren. Mobielkoopjes zijn aangesloten bij PostNL en daardoor zijn zij in staat om wereldwijd te leveren. Ook kan je op een makkelijke wijze betalen via Ideal, Paypal, een bankoverschrijven of bij 3 producten of meer kan je ook betalen onder rembours.

Mobielkoopjes is een modern bedrijf waardoor ze dus ook te volgen zijn via Hyves, Twitter en Facebook.

Bereikbaarheid

Mobielkoopjes hebben een kantoor waar het team dagelijks werkzaam is. Tijdens kantooruren kunt u ook zelf de producten komen bekijken en afhalen bij hun. Ze zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt daarom altijd met uw vragen terecht bij hun en u zal altijd te woord worden gestaan. Als er iets fout is gegaan zullen zij dit op een correcte wijze oplossen. Kortom Mobielkoopjes houd zijn klanten tevreden!

Als klant kunt u dus op veel manieren in contact komen met Mobielkoopjes. U kunt bellen, mailen en zelfs langskomen bij het kantoor. Kortom het is een klantvriendelijk bedrijf en ze zullen er altijd voor zorgen dat u een tevreden aankoop hebt gedaan!

Geef een reactie