jack russel pups

Hoe train ik mijn jack russel pup/pups

Word u er soms ook niet goed van dat uw jack russel  maar niet willen luisteren? Dit komt omdat het bij de geboorte al mis is gegaan qua opvoeding. mensen zijn te vaak te makkelijk wat betreft het opvoeden van een jack russel.

Er is nu een oplossing. Netty Hendriks is auteur van het trainingsboek -Jack Russells die Luisteren met dit trainingsboek leer je binnen 10 dagen je jack russel pups onder controle te krijgen en te houden.

In dit boek zal je alle regels en technieken vinden die jou een super grote voorsprong zullen geven met het opvoeden van jou Jack Russel pups/pup. Dit boek biedt u dingen die je niet zomaar op internet kan vinden en het is echt e

Jack Russel Pups

en boek gericht op jack russels. Netty Hendriks heeft hier ook al 30 jaar ervaring mee en weet bijna alles als het aankomt op jack russels. Dit 7-Delige online Training zal alle geheimen laten zien om uw jack russel onder controle te krijgen en  ook zo te houden.


Wat krijgt u bij de online trainingjack russel pups

  1. U krijgt bij de online training onder andere  7 tips om de grootste gedragsproblemen van een jack russel onder controle te krijgen en te houden en hoe u dit vervolgens moet aanpakken.
  2. U krijgt tips en uitleg hoe u uw leiderschap voor de jack russel moet vergroten en hoe u dit vervolgens moet aanpakken.
  3. Wat de ENIGE EN JUISTE WIJZE  is om je Jack Russell te bestraffen.
  4. De 5 Belangrijkste trainingsadviezen op het gebied van je Jack Russel trainen.(Waar je nooit van mag afwijken.)
  5. Hoe je gedragsproblemen KUNT OPLOSSEN of nog beter…..hoe je gedragsproblemen KUNT VOORKOMEN.
  6. Hoe je op een leuke manier kunt spelen met jouw Jack Russel.(+ wat de regels daar bij zijn)
  7. 9 praktische Trainingstips die direct een positief resultaat zullen laten zien.

Jack russel opvoeden

Zorg dat de pup genoeg speeltjes in de buurt heeft. Spelen geeft een jack russel zelfvertrouwen en is de ideale mogelijkheid om de pup vertrouwd te maken met de omgeving. Als de pup speelt vergeet hij zijn eventuele angsten die hij in het begin kan hebben. Speel zoveel mogelijk met je pup. Hij raakt dan zijn overtollige energie kwijt wat hem ook rustiger maakt maar er ontstaat ook een hechtere band. Als het spel te ruw wordt en hij bijt in je handen, straf de pup dan niet, ze weten namelijk nog niet hoe ze met mensen moeten spelen.

De beste oplossing is dan om te stoppen met spelen en weg te lopen. De pup weet dan na een paar keer wel  wat de oorzaak is van jouw weglopen en zal daardoor minder ruw gaan  spelen. Al is de Jack Russell pup nog zo klein en zijn de tandjes niet echt indrukwekkend. Loop gewoon weg, altijd je grenzen aangeven. Het is ook verstandig om je Jack Russell niet overal toe te laten in huis. In een roedel is het niet gebruikelijk dat de ranglageren overal mogen komen. Mag hij wel of niet in de slaapkamer of in de keuken en mag hij wel of niet op de bank.

Geef een reactie