Apple Iphone 4

Hoesjes en accessoires voor de Apple Iphone 4

De Iphone 4 heeft een nieuw look en is een van de slankste toestellen onder de iphone. Dit telefoon is 9,3 mm dik. Verder is de telefoon aardig verbeterd vergeleken met de andere iphones.

De iphone is voorzien van een nieuw type touchscreen, genaamd retina-display. De Iphone 4 is in de kleuren zwart en in het wit verkrijgbaar. Het toestel is best duur en daar moet u zuinig op zijn. Het is niet iets wat je zomaar kan vervangen. Er komen meestal altijd hele hoge kosten bij kijken.

Als u de iphone zonder een bescherming op de grond laat vallen of iedere dag in uw broekzak stopt zonder een bescherming, dan gaat de kwaliteit van het toestel met de dag achteruit. Als u blij bent met uw telefoon bent en er wel een tijdje mee wilt doen dan is er bij Mobielkoopjes een ruime keuze aan hoesjes voor uw telefoon. Een hoesje is de juiste bescherming voor uw telefoonEr zijn veel soorten hoesjes zoals: lerenhoesjes, silicones hoesjes, hardcases, tasjes, sokjes en screenprotectors. Een screenprotector is niet echt een hoesje, maar is een beschermingslaag voor over het beeldscherm. Door middel van een screenprotector voor de iphone  voorkom je dat er beschadigingen op het beeldscherm van uw telefoon komen, in dit geval voor de Apple Iphone 4. Het is daarom slim om een hoesje als bescherming voor uw Apple Iphone 4 aan te schaffen samen met een screenprotector. U kunt voor een klein prijsje deze combinatie voor uw telefoon via Mobielkoopjes.nl aanschaffen.

 

Een hoesje kunt u uitkiezen naar uw eogen stijl. Een Iphone 4 is alleen in het wit of zwart te verkrijgen dus een hoesje kan er een beetje kleur aan geven. Houd u van een felle kleur en wilt u uw telefoon personaliseren? Kies dan voor een felle kleur, zo valt u telefoon goed op en is u telefoon naar eigen smaak ontworpen.

Geef een reactie